Instruktører

Våre instruktører

 

Kaia Steinberg

 

kaia steinbergKaia konkurrerer aktivt i feltritt, og er med på Norges representasjonslag i feltritt. Kaia er hovedinstruktør i rideskolen og på Rideleirene om sommeren. 

Kaia har skapt stor interesse for feltritt i lokalmiljøet.  Vi har bygget opp en feltrittsbane, som fortløpende blir utviklet så sant vi har anledning.

Kaia er utdannet rideinstruktør fra Yorkshire Ridingcenter i England. Hun er kvalifisert ridelærer I og har en meget god pedagogisk plattform, både teoretisk og praktisk. Hun har en varm og sprudlende personlighet med et engasjement som smitter. Dette verdsettes av både barn og voksne, og har gjort henne til et forbilde i ridesporten.

 

Rideinstruktør
Kaia Steinberg
+47 93 62 72 38
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Sean Topsom 

Sean Topsom

Blixland Hestesenter har vi sett litt utover i Europa.  Det er viktig å følge med hva som skjer i andre land som har større hestetradisjon enn Norge. I Portugal traff vi Sean Topsom, en instruktør og inspirasjonskilde med stor verdi for oss.  Sean underviser i dressur, sprang og feltritt. Men også i Working Equitation (dressur i praksis). Han har sin utdannelse fra England, har drevet egen rideskole i England, er tidligere konkurranserytter i dressur, feltritt og Working Equitation. Sean kommer jevnlig til Blixland, og blir et par uker av gangen. Det er da mulig å få privattimer eller gruppetimer.

NINA LYNGFOSS - RIDELÆRER III, STARUM.  Mer informasjon kommer.  MARI HOFFGAARD - RIDELÆRER III, STARUM.  Mer informasjon kommer.

 

 

 

 

Log in