Helgekurs

Kurs og aktiviter høst/vinter  2021/2022

 

Helgekurs

Ulike kurs settes opp for Voksne, Barn-Ungdom og Mor/datter. Vi kan også skreddersy opplegg for grupper som ønsker å komme samlet.

Søndag 20/3 - Ponnidag/Hestedag for barn/ungdom. Fulltegnet

Lørdag 2/4 - Ponnidag/Hestedag for barn/ungdom. Fulltegnet for de yngste og mest uerfarne.  Kun ledige plasser for de litt eldre og mer erfarne som kan ri hestene våre.

Søndag 3/4 - Voksendag

Søndag 10/4 - tirsdag 12/4 -  "minirideleir i påsken" - voksne og barn

Fredag 22/4 - søndag 24/4 - Helgekurs for voksne og barn/ungdom. Fulltegnet

Fredag 27/5 - søndag 27/5 - Helgekurs for voksne. Fulltegnet

Fredag 3/6 - søndag 5/6 - Helgekurs feltritt - private hester/ponnier.  Begrenset antall skolehester for allerede elver på Blixland

Tilleggsinfo om gjennomføring av helgekurs:.

Kvalitet i undervisningen og sikkerhet for elevene settes i høysetet. Med max 20 elever pr kurs, og undervisning i mindre gupper, blir undervisningen tett og personlig.
Man kommer til ferdig oppredde senger, og får alle måltider servert.

 Dagkurs

Kurs som går over 1 dag. 
Voksendag:  Alle ridenivåer velkommen.  Alle ryttere blir delt inn i mindre grupper og undervist på det nivå de befinner seg.  Det serveres hyggelig lunsj mellom timene.
-Pris: 1500,-

Ponnidag: En god introduksjonsdag med ponni for barn og ungdom.  Alle får utdelt egen hest(mulighet for å ha med engen hest), rideundervisning etter nivå og alder, litt teori og en god lunsj alle liker.
-Pris: kr. 950,-.

Kontakt oss eventuelt på mail eller telefon for nærmere informasjon.

mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 48106246

Velkommen til kurs på Blixland!

 

 

 

Log in