Rideleir 2020

Sommerens rideleir på Blixland

Nå er kursplanen for sommerferien her, og det blir en spennende og variert kurs- og treningssommer. 
Vanlig rideleir med sprang og dressur. Feltrittsleir, voksenleir og en uke spesielt tilpasset foreldre og barn som vil komme sammen. Med dette vil det bli et bredt og godt tilbud til ryttere på alle nivåer og i alle aldere.

Rideleir: Vi har som vanlig et godt tilbud til barn og unge. Rideleir med masse moro, kvelds- aktiviteter, snille/søte/flinke hester og ponnier, og selvfølgelig god rideundervisning. Deilig mat og gode overnattingsfasiliteter.

Feltrittsleir: Her rir vi både sprang og dressur, som er en del av feltritt.  Men har som mål i løpet av uka å trene to til tre økter på feltrittsbanen (noe værforbehold). Passer alle nivåer. Har du ikke ridd feltritt før, men har lyst til å prøve, da er dette en fin mulighet. For de noe mer erfarne feltrittsryttere, skal vi gi nye utfordringer og mer lærdom.

Voksenkurs: Høy kvalitet på undervisningen, med voksne erfarne instruktører. Små grupper med god oppfølging. God mat og drikke.  Vi tilbyr godt ridde hester.

Treningsleir: For de som virkelig vil fokusere på å komme videre med ridningen sin. Denne uken passer godt for de som har egen hest, og også de som konkurrerer. Har du ikke egen hest, har vi gode hester du kan låne av oss.  

Sommerens kursplan

Her finner du oversikten over ukene med rideleir på Blixland sommer 2020.

Pris kr. 6 200,- (ved påmelding før nyttår, kr. 5 900,-).  Voksen halvuke: pris kr. 3.200,- (ved påmelding før nyttår, kr. 3 050,-). 

Uke 26 (21.06-26.06) Rideleir.  FULLT.
Uke 27 (28.06-03.07) Rideleir og feltrittsrideleir. Kun ledig hvis du kommer med egen hest.
Uke 28 (05.07-10.07) Rideleir. Passer voksne og barn sammen. FULLT
Uke 29 (12.07-17.07) Voksen uke. FULLT
Uke 31 (26.07-31.07) Treningsleir. FULLT
Uke 32 (02.8-07.08) Rideleir og feltrittleir. FULLT.
Uke 33 (09.8-14.8) Rideleir.  FULLT.

Vil du ha med din egen hest eller ponni er dette fullt mulig. Fôr er ikke inkludert. Her kan du ta med for selv, eller kjøpe dette separat til gjeldene pris. Husk å gi beskjed om dette på forhånd. Faktura for fôr til egen hest sendes etterskuddsvis.KLIKK HER FOR ONLINE PÅMELDING TIL RIDELEIR ELLER FYLL INN SKJEMAET UNDER

 

Pris og betaling

Rideleiren koster NOK 6 200,- for en uke. Voksen halvuke koster kr. 3.300,-. Når vi har mottatt din påmelding, sender vi deg en giro med et depositumsbeløp på NOK 2.500, kr. 1.100,- for Voksen halvuke. Plassen er bekreftet når dette beløpet er innbetalt innen forfall.  Giro pålydende det resterende beløpet, NOK 3.700,-, kr. 2.000,- for Voksen halvuke, sendes deg i god tid før rideleiren, og forfaller til betaling før kursstart.  Vennligst benytt kid-nr. ved alle innbetalinger.  Ved påmelding før nyttår får man kr. 300,- i rabatt for hel rideleiruke, og kr. 150,- for Voksen halvuke.

Påmelding er bindende.  Du må gi beskjed dersom du ikke skal være med.  Har du meldt deg på leir og fått bekreftet plass, men like vel ikke kan komme, refunderes depositumet med fratrekk av et avbestillingsgebyr på NOK 500,- dersom du avbestiller minimum 1 mnd. før rideleirstart.  Ved avmedling senere enn dette, refunderes ikke det innbetalte beløp.


Alt er inkludert i prisen (undervisning, kursing, opphold og alle måltider). Brosjyrer får du ved å kontakte oss på telefon, brev eller mail. Før opp hvilken uke som passer deg/dere best. Husk at påmelding er bindende, og hvis du ikke har anledning til å komme, må du melde deg av.  Det er ikke nok å bare ikke betale.  Hvis du er under 18 år gammel kreves underskrift/bekreftelse fra foreldre/foresatte.


Vil du ha med din egen hest eller ponni er dette fullt mulig uten ekstra tillegg i prisen. Fòr er ikke inkludert. Her kan du ta med fòr selv, eller kjøpe dette separat av oss til gjeldene pris.  Husk å gi beskjed om dette på forhånd.  Faktura for evt. kjøp av fòr sendes etterskuddsvis.

   

Log in