Om Blixland

Vi inviterer deg til å delta på åpen dag på Blixland Hestesenter.

21. august 2011, kl. 11.00 – 17.00.

Mønstring og ridning av ponnier og hester for salg.

Fremvisning av høstens rideklær.

Litt godt å spise kan kjøpes på stedet.

Meningen med denne dagen er å skape nettverk og relasjoner.  Vi har jevnlige spørsmål etter gode ponnier og hester, og ønsker med dette å vise at det gjennom våre samarbeidspartnere er mulig å få tak i kvalitetshester til fornuftige priser.  Tanken bak denne dagen er ikke nødvendig vis å selge hester, men meningen er å vise at det ”gror” i norsk hesteavl. Vi håper å skape en årlig tradisjon ut av dette.

VI ØNSKER VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG DAG PÅ BLIXLAND.

Last opp dine egne bilder fra Blixland

Nå kan alle som har vært på rideleir hos oss, laste opp sine bilder til blixland.no. Ved klikke seg inn på rideleir sidene våre, og velge "last opp bilder" vil du få ytterligere informasjon.

http://www.blixland.no/rideleir/last-opp-dine-rideleirbilder.html

Slik fungerer det:

Her kan du laste opp dine bilder fra sist rideleir. Logg deg inn på siden ved å bruke
brukernavnet: bilder og passordet: bilder. etter å klikket på denne linken :

Logg deg inn her

Velg deretter om du ønsker å laste opp en hel mappe med bilder eller om du vil laste opp ett og ett bilde. Alle bilder blir fortløpende publisert i mappen "rideleirbilder 2010"

Vi på blixland kommer til å godkjenne alle bilder før de publiseres. Ønsker du de slettet på et senere tidspunkt er det bare å sende oss mail om dette.
Får du det ikke til: Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Alle bilder vil bli publisert på det nye bildegalleriet over fjorårets rideleir bilder.

 

 

Log in