Skolehester

Våre skolehester

 

gin julBlixlands Guinness

Guinness er kanskje verdens snilleste ponni. Han er en stor kat 2 ponny født 97. Vi importerte han fra Irland til Blixland, og han har vært her i alle år. 
Han er som så mange andre ponnier med seg et lite matvrak og sier aldri neitakk til et lite ekstra måltid på veien. Guiness er god som gull og elsker å bli klappet og kost med! Guiness er også en flott lærehest med masse erfaringer i kroppen. Med sin tidligere passer startet han masse sprang , og tilogmed noen knøttekupper! Guiness er en sta liten rakker og må ha beskjed om hva han skal gjøre, og hvis rytteren er flink og bestemt i ridningen sin kan han gjøre omtrent alt! 80 bane sa du ? Ikke noe problem ! Guiness passer for nybegynnere/lett øvet etter som han er ganske liten, snill og veldig barnevennelig. Alle prinsesser og prinsers drøm!

 Espartano

 

Goldbahar. Goldi

Rase: Kaspisk hest. (ponni kat.1)

 

527114 10152101668380174 1391206018 nBlixlands Toby

Rase: Irsk Sportsponni

Toby er stallens bestefar! Ikke fordi han er så gammel, men fordi han kan være like søt og go som en bestefar, men også like sur og gretten som en. Toby er en stor kat. 1 ponny og har vært brukt til mye forskjellig. Han har gått mye sprang, men også endel feltritt. Hans tidligere forrytter red han i 80 og 90 på feltrittsstevner og endte opp med gode resultater. Han har også startet flere 1 m klasser og hopper supert så lenge rytteren er flink og gir han beskjed om hva han skal gjøre. Toby passer for både viderekommende og nybegynnere ettersom han er så rolig. Litt snurpete og sale opp, men god som gull ellers!

Noria

Olivia

Fariba

Rase: Kaspisk hest (kat 3 ponni)

Født: 2007

Ludo

Rase: Shetlandsponni.

cora SmallCora

Rase: Blanding av Danskvamblods og Dølahest.

Cora har fått det beste av begge rase! Hun er arbeidsvillig med god fremdrift. 

Født: 2006

RambodressRambo

Rase: Blandig av Welsh og Connemaraponni

Født:

Ari

Anabelle

 

Rase: Shetlandsponni