Instruktører

Våre instruktører

 

Kaia Steinberg

 

kaia steinbergKaia konkurrerer aktivt i feltritt, og er med på Norges representasjonslag i feltritt. Kaia er hovedinstruktør i rideskolen og på Rideleirene om sommeren. 

Kaia har skapt stor interesse for feltritt i lokalmiljøet.  Vi har bygget opp en feltrittsbane, som fortløpende blir utviklet så sant vi har anledning.

Kaia er utdannet rideinstruktør fra Yorkshire Ridingcenter i England. Hun er kvalifisert ridelærer I og har en meget god pedagogisk plattform, både teoretisk og praktisk. Hun har en varm og sprudlende personlighet med et engasjement som smitter. Dette verdsettes av både barn og voksne og har gjort henne til et forbilde i ridesporten.

 

Rideinstruktør
Kaia Steinberg
+47 93 62 72 38
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Sergiusz Sajna

Sergiusz Sajna

Sergiusz har vært "hestemann" i hele sitt liv.  Tok sin utdannelse og startet sin karriere i Polen.  Har jobbet flere år i Irland, på et av landets største stutterier.    Sergiusz har meget lang og god erfaring, og jobber i tillegg med tilridning av unghester og problemhester.  Sergiusz underviser fortrinnsvis de voksne i rideskolen, med vekt på grunnridning og dressur.  Han underviser også i sprang og feltritt.  Sergiusz har blitt en stor favoritt hos våre voksne ryttere.  Han er nøyaktig og rolig, og gir alltid svar på det man måtte lure på.

Sergiusz har vært på Blixland siden 2011.  Snakker utmerket Engelsk, og underviser for det meste på dette språket.  Han jobber nå med å lære seg bedre Norsk.

  

Sean Topsom 

Sean Topsom

Blixland Hestesenter har vi sett litt utover i Europa.  Det er viktig å følge med hva som skjer i andre land som har større hestetradisjon enn Norge.  I Portugal traff vi Sean Topsom, er en instruktør og inspirasjonskilde med stor verdi for oss.  Sean underviser i dressur, sprang og feltritt.  Men, også i Working Equitation (dressur i praksis....).  Han har sin utdannelse fra England, har drevet egen rideskole i England, er tidligere konkurranserytter i dressur, feltritt og Working Equitation.  Sean kommer jevnlig til Blixland, og blir et par uker av gangen.  Det er da mulig å få privattimer eller gruppetimer.

  

Maria Hovind.

"Juniorinstruktør".  Maria er lærling i hestefaget på Blixland, og har vært hos oss siden sommeren 2014.  Hun er "hestejente", og har etter hvert utviklet seg slik at hun underviser barn og ungdom på et lavere nivå.  Maria får meget gode tilbakemeldinger på sin undervisning.